Vrei Să înveți Să Joace Fotbal? Sfaturi Aici!

Dacă vă place să joace fotbal și sunt o parte a unei echipe, atunci sunteți sigur de a dori să fie cel mai bun pe care le puteți fi. parte a fi un mare jucator este de a avea abilități care vă ajută să scor. aici sunt câteva sfaturi pentru a ajuta la a deveni un jucator mai bun. Utilizați aceste sfaturi pe teren pentru a vă ajuta să aveți un sezon câștigător.

Nu te îndrepta spre obiectiv, decât dacă crezi că poți face ceva cu adevărat. Caută o persoană în echipa ta care este într-o poziție bună dacă câmpul nu este deschis. Tu nu ar trebui să încerce să înscrie obiectivul tine; trece mingea la un alt jucător în schimb.

Pene cumperi are o multime de a face cu nivelul de capacitatea pe care îl joc la. Jucătorii noi ar trebui să obțineți clește din plastic sau sintetic. Cu toate acestea, dacă ați fost joc pentru un timp, pene metalice se va potrivi nivelul de calificare mai mult.

Dacă doriți să fie o mare mama de fotbal, trebuie să-l facă un punct pentru a participa la jocurile copilului dumneavoastră cât mai des posibil. În același timp, ar trebui să fie sigur că copilul dumneavoastră este suficient de sigur pentru a se bucura de joc în ocazii atunci când nu sunteți acolo. Un bun jucator de fotbal joacă pentru echipa, el sau ei de sine și pentru suporteri, în această ordine.

În scopul de a deveni un bun jucator de fotbal, aveți nevoie pentru a învăța să dribleze. Pentru a dribla în mod corespunzător, ține capul în jos, astfel încât să puteți vedea ceea ce faci, dar încă mai ține un ochi pe adversarul tău. De asemenea, ține mingea aproape de picioare, în orice moment. Face acest lucru prin utilizarea în afara și în interiorul piciorului pentru a transporta mingea.

Când trece mingea asigurați-vă că călcâiul este în jos și degetele de la picioare sunt îndreptate în sus. Acest lucru vă permite să utilizați piciorul ca un Putter. Prin practicarea acestei tehnici de multe ori, acesta va veni în curând în mod natural, atunci când este timpul pentru a trece mingea la un coechipier în timpul unui joc real.

Există trei abilități esențiale toți jucătorii de fotbal trebuie să stăpânească. Ele sunt dribling, tragere și în trecere. Aceste aptitudini nu pot fi dezvoltate peste noapte. Au nevoie de multe ore de antrenament. Făcând exerciții dintr-o poziție staționare, un începător poate începe dezvoltarea acestor trei abilități trebuie să-au. Ca un jucator devine mai competenți în aceste exerciții, se adaugă în unele mișcare.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Acum tocmai ați învățat câteva modalități noi de a vă ajuta să deveniți un jucător mai bun. Ca și în orice, va trebui să exersezi pentru a-ți perfecționa abilitățile. Deci aduna niste prieteni si impartaseste aceste sfaturi. Apoi, ia-le în joc pentru a ajuta echipa ta castiga jocul.