Sfaturi și Trucuri Pentru Soccor Lover

Fotbalul este un sport care este jucat în întreaga lume. Jocul este rapid-paced și interesant. Nu este neobișnuit pentru a vedea Febra fotbalului preia o comunitate. Dacă sunteți interesat în învățarea mai multe despre fotbal, acest articol vă va oferi unele sfaturi mare despre să vă îmbunătățiți jocul și scorul acestor obiective.

Când te mingea în fotbal, asigurați-vă că pentru a juca rapid. Ai nevoie pentru a obține și să dea mingea rapid în doar câteva atingeri. Dacă o ții prea mult, îți măreștii șansele de a-l pierde. Chiar dacă nu-l pierde, exploatație prea mult timp poate distruge un atac și să ofere o oportunitate pentru cealaltă echipă pentru a obține din nou pe apărare.

Asigurați-vă că sunt în mod constant de comutare mingea înainte și înapoi în joc. Doar de presă de presiune prin comutarea mingea la o parte a câmpului. Acest lucru pariters șansele de a găsi locuri deschise pe teren și crește cantitatea de spațiu pentru tine de a executa un plan. Atrage cealaltă echipă într-o parte a câmpului în timp ce treceți rapid mingea pe cealaltă parte când vă vizează.

Fiți conștienți de faptul că mingea poate veni la tine în orice moment în timp. Asta înseamnă că trebuie să fii pregătit să-l primești, sau riști să ai posesia mingii transferate celeilalte echipe. Dacă sunteți în mod constant în mișcare, și umplute cu energie, cealaltă echipă va trebui să intensifice jocul lor pentru a se potrivi entuziasmul tau.

Pentru a efectua la cel mai înalt nivel de pe teren trebuie să fie hidratat în mod corespunzător. Începeți să creșteți aportul de fluide cu 24 de ore înainte de meci. Nu puteți consuma suficientă apă în timpul meciului pentru a înlocui toate fluidele pe care le pierdeți în timpul redării, deci trebuie să obțineți un avans.

Să controlezi o e greu de controlat. Ar trebui să încercați pentru trece scăzut și apoi bici mingea brusc, dacă trebuie să obțineți mingea la un coechipier din cauza apărătorilor din sens opus. Puteți folosi bile lofted dacă doriți să faceți o pasă lungă la un jucător care este într-o zonă goală.

Surpriza este un instrument util atunci când pe teren de fotbal. De exemplu, uita-te la dribling la dreapta, și apoi trece la stânga. Adversarul poate fi prins de pază, oferindu-vă coechipierii un avantaj. Deși la început coechipierii tăi s-ar putea să nu știe ce se întâmplă, în cele din urmă se vor obișnui cu tehnica ta.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Îmbunătățiți-vă abilitățile într-unul dintre cele mai populare sporturi din lume. Dacă încercați unele dintre sfaturile oferite în acest articol, aveți de gând să îmbunătățească tehnica ta și să ia adversarii prin surprindere. Doar muncesc din greu și să păstreze practicarea, și puteți fi în partea de sus a jocului.