Sfaturi Care Va Crește Cunoștințele De Fotbal

Te-ai întrebat vreodată jucătorii profesioniști de fotbal ajung să devină foarte buni? Dacă sunteți ca cei mai mulți oameni, probabil, vă întrebați ce este nevoie pentru a avea toate aceste abilități mare pe care le vedeți jucătorii dumneavoastră preferat posedă. Dacă doriți să aflați câteva sfaturi de mare ca utilizarea Pro pentru a deveni mari jucatori, apoi continuați înainte la următorul articol.

Dacă încercați o trecere scurtă, doriți întotdeauna să utilizați talpa piciorului. Dacă treci de o distanță lungă, trebuie să lovești mingea cu fața la picior, lângă șișoare. Acest lucru va da mingea mai mult de unitate.

Dacă câmpul din jurul tău are prea multă activitate, treci la un coechipier într-o zonă deschisă a câmpului. Ei vor avea un avantaj timp și pot da seama ce să fac cu mingea. Veți fi, de asemenea, mai puțin probabil să se întoarcă mingea peste.

Aflați să anticipeze în cazul în care mingea se întâmplă în timpul unui joc. Trebuie să știi când se îndreaptă mingea spre tine. De asemenea, trebuie să știți ce să facă atunci când nu obține mingea. Anticiparea atunci când sunteți apărarea este important, de asemenea. Dacă puteți prevedea următoarea mutare a adversarului, aceasta crește șansele de a opri mișcările.

Tu ar trebui să lucreze la lovituri de pedeapsă la sfârșitul fiecărei practici. Acest lucru ajută creierul tău seama că trebuie să se concentreze pe o lovitură de pedeapsă după un fault este numit. Dezvolta o pereche de lovituri pe care le va folosi pentru lovituri de pedeapsă și practică până când le puteți efectua cu succes de fiecare dată când încercați.

În scopul de a obține mai bine la dribbling, utilizați o de tenis pentru prima practică. Când practici cu o mai mică, vă ajuta picioarele practica de control și ajustări rapide. Când sunteți confortabil cu acest lucru, veți vedea că o de fotbal este mult mai ușor de utilizat.

Asigurați-vă că întinde atât înainte și după un joc de fotbal sau de practică. Rularea în sus și în jos pe teren combinat cu lovind mingea, poate pune o mulțime de stres pe muschii. Întinderea vă poate ajuta să evitați vătămările pe teren în timp ce jucați și vă împiedică să fiți Inflamați după joc.

Când fotografiezi o lovitură de pedeapsă, verifică portarul. Găsiți un loc deschis pe care el nu a păzit și lovi cu piciorul folosind interiorul piciorului. Păstrați piciorul non lovind aproape de și corpul tău peste. Apoi, cu ochii pe, lovi cu putere puternic.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

După puteți vedea din articol pe care tocmai ați citit, există anumite lucruri pe care Pro face în scopul de a deveni mare la sportul lor. Și tu poți învăța aceste abilități luând sfaturile pe care tocmai le-ai învățat și folosindu-le pentru a exersa. Devenind un jucator bun este simplu atunci când aveți sfaturi mare, ar fi acestea.