INS și Outs De Sport De Fotbal

Fotbalul este un sport care este jucat de oameni din toate categoriile de viață, din întreaga lume. Dar, în scopul de a fi un bun jucator de fotbal, există unele lucruri pe care trebuie să știți. În articolul care urmează, veți fi dat sfaturi pentru a vă ajuta să îmbunătățească abilitățile dumneavoastră de fotbal.

Pentru a face tranziția de la primirea mingea la conducerea mai fluid, nu capcana sau opri mingea complet. În schimb, ca mingea se apropie, scopul de a face contactul cu partea de sus sau de mijloc a mingii, apoi atingeți-l în direcția în care doriți să meargă și să continue să manevra în jos pe teren.

Practica protejarea mingea de fotbal de la adversari. Folosiți-vă corpul ca o barieră între și adversarul tău. Păstrați controlul mingii lovind-o cu interiorul piciorului. În timp ce practica, încercați dribling mingea într-un pătrat în timp ce adversarul încearcă să-l departe de tine.

Asigurați-vă că sunt în mod constant de comutare mingea înainte și înapoi în joc. Doar de presă de presiune prin comutarea mingea la o parte a câmpului. Acest lucru pariters șansele de a găsi locuri deschise pe teren și crește cantitatea de spațiu pentru tine de a executa un plan. Atrage cealaltă echipă într-o parte a câmpului în timp ce treceți rapid mingea pe cealaltă parte când vă vizează.

Puteți face, de obicei, un apărător congela pentru câteva secunde de preface o lovitură. Dacă vedeți un apărător care se apropie de tine, postează-te ca și ai fi pe cale să lovești mingea și să faci o trecere lungă. Apărătorul ar trebui să înceteze și să anticipeze trecerea pe care o simulezi.

Ar trebui să încerci mereu să găsești modalități prin care poți surprinde echipa adversă. Jucători calificați de fotbal va fi capabil de a Spot rapid joacă faci, și dacă faci același joc de peste si peste din nou, ei le va prezice de fiecare dată. Face ceva diferit ca alunecare mingea peste la cealaltă parte a câmpului, sau lovi cu piciorul înapoi în spatele tău pentru a evita aceste apărători vin la dumneavoastră prea repede.

Condiționarea este una dintre cele mai importante părți ale oricărui sport. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de fotbal. Fotbaliștii aleargă mult; prin urmare, construirea stamina dumneavoastră de rulare face parte dintr-un program eficient de condiționare de fotbal. Atunci când rulează, a alerga la un ritm lent de echilibru, apoi face o explozie de 30 de secunde de rulare cât de repede poți. Repetați acest proces pe toată durata rulării.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Ca acest articol sa dovedit a vă, devenind un profesionist de fotbal nu este la fel de dificil ca tine poate fi crezut că a fost. Unele determinare și de cercetare poate transforma tu de la un începător de fotbal într-un expert de fotbal. Utilizați sfaturile de mai sus și bucurați-vă de următorul joc de fotbal joci!