De învățare Pentru A Juca Fotbal? Utilizați Aceste Sfaturi Mare!

Îți place să joci sport? Dacă da, ai jucat vreodată fotbal? Fotbalul este un joc foarte distractiv pentru oameni de toate vârstele. Desigur, orice sport este mai distractiv de fiecare dată când sunteți bun la asta. De aceea, acest articol este aici. Păstrați lectură pentru a afla puteți fi un jucator de fotbal mare.

Nu ezitați să cereți pentru, dacă vă simțiți ca tine sunt într-o poziție bună. Unii jucători tind să se concentreze în întregime pe ceea ce este direct în fața lor și uitați să păstreze tac de unde colegii lor de echipă sunt. Desenați-le atenția fluturând brațele sau cerând mingea.

În cazul în care un apărător este de închidere distanța dintre voi doi, este timpul pentru a trece mingea. Păstrați mingea până la apărare, dacă respirația pe gât, apoi trece-l un jucator neprotejat. Această tehnică permite jucătorului câteva secunde în plus înainte de apărare ajunge la ele.

În scopul de a deveni un bun jucator de fotbal, aveți nevoie pentru a învăța să dribleze. Pentru a dribla în mod corespunzător, ține capul în jos, astfel încât să puteți vedea ceea ce faci, dar încă mai ține un ochi pe adversarul tău. De asemenea, ține mingea aproape de picioare, în orice moment. Face acest lucru prin utilizarea în afara și în interiorul piciorului pentru a transporta mingea.

Comutați mingea dintr-o parte în alta, dacă încercați să scape de un apărător. Lovi cu piciorul mingea cu interiorul piciorului și să încerce să câștige viteză, astfel încât să puteți scăpa de apărător. Scut mingea cu corpul dumneavoastră în cazul în care apărătorul capturile de până la tine.

Atât scurt și lung trece sunt importante în păstrarea mingea departe de apărători. Când te apropii de obiectiv, trece scurt poate fi important în obținerea mingea la un coechipier care este în poziție mai bună. Trece lung poate fi utilă atunci când o mulțime de activitate se întâmplă pe de o parte a câmpului pentru a menține echipa ta în controlul mingea.

Graba de a obiectivului este foarte tentant, dar trebuie să vă asigurați că aveți unele de rezervă în primul rând. Nu montați un atac decât dacă aveți cel puțin un jucător pe fiecare parte. Ai nevoie pentru a salva mingea cu o trecere rapidă la o parte, în cazul în care apărătorii prea multe aproape de pe tine.

Pantofi De Fotbal

Înainte de a investi în prima pereche de pantofi de fotbal, luați în considerare tipul de câmp pe care îl veți juca. Dacă vă jucați în interior, cel mai probabil, veți avea nevoie de o pereche de pantofi de fotbal de cauciuc-soled, mai degrabă decât cleats. Pentru cele mai multe suprafețe naturale, optați pentru despicate sau ferme de sol. Distanțele dure și cele multisolului sunt potrivite pentru suprafețele care sunt dure sau naturale, ar fi gazon.

Sperăm că acum vă simțiți mai bine despre capacitatea dumneavoastră de a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de fotbal. Prin urmare, utiliza marele sfat de fotbal prezentate aici, astfel încât să puteți deveni un jucator mai bun. Evident, mai bine jucător de fotbal esti, cu atât mai mult vă veți bucura de joc de fotbal. Prin urmare, va juca mai probabil jocul mai des.